miles group miles group
Gratis online prijsofferte?
Drukdrukdruk
Als de wekkerradio afloopt, hoort Ellen nog net de laatste minuut van de reclame en dan is het tijd voor het nieuws, dat ze grotendeels onder de douche hoort. Ellen ontbijt snel, te snel, zoals elke ochtend. Ze leest haastig de koppen in de ochtendkrant en gaat dan gauw nog voor het werk bij de dokter langs voor die vervelende hoest.

In de wachtkamer bladert ze door de Artsenkrant en een tijdschrift over architectuur. Als het haar beurt is, komt er een man met aktetas naar buiten. Die artsenbezoekers zijn er ook vroeg bij, denkt Ellen. De dokter schrijft haar een fles hoestsiroop voor.

Om elf uur heeft ze een vergadering met leveranciers uit Polen, en voor die tijd kan ze nog net het financieringsverslag en het aankoopcontract voor de nieuwe drukpers doorlezen. Ooit zal ze nog Pools studeren, maar dat is er tot nog toe niet van gekomen - drukdruk, weet je wel. Gelukkig zijn er bij iedere vergadering competente tolken, zodat de communicatie vlotjes verloopt. De Polen laten een bedrijfsfilm zien, en iedereen stemt in met de aankoop van de machine.


 

Miles Translations nv/s.a. | Leopoldstraat 39 - 2800 Mechelen - Belgium | (+32) (0)15 28 62 20 | info@milesgroup.be